Ablaktísztitás

Ki szereti „kapargatni” az ablakot? Elővesszük a tisztítószereket, kinyitjuk az ablakokat, és az ablakok felületeit egyenként… Máris a falat kaparja, ahogy eszébe jutott?

A hideg is kirázta? Allergiás tünetek is megjelentek? Akkor bizony profi segítségre szorul.

Hívjon minket, hogy a hidegrázás, a viszketés és a falkaparás elmaradjon. Mi elvégezzük Ön helyett a piszkos munkát. Az ablaktisztítás számunkra öröm. Tudja, miért? Mert mi ismerjük azokat a módszereket, amivel ez gyerekjáték.

Mikor hívjon minket?

– ha az ablakban látni szeretné a tükörképét
– ha ez Önnek túl sok macerával jár, esetleg ki nem állhatja
– ha szeretné, hogy szakember végezze a munkát
– ha fontos Önnek a stresszmentes életmód
– ha nem zavarja, amikor az ismerősök megkérdezik, mitől csillognak az ablakok

Ha fentiek közül bármelyikkel is egyetért, már érdemes elgondolkodni azon, hogy átadja nekünk az ablaktisztítás feladatát.

De ha a lista olvasása közben minden sor után egy tiltakozó „nem!” jelent meg a fejében, sajnos semmit sem tehetünk… vagy talán mégis. De hogy ezt megtudjuk, beszéljen valamelyik kollégával telefonon. Csak így deríthetjük ki.

Árajánlat

Visszahívás

Az ablaktisztítás könnyű

Nekünk legalábbis biztosan az. Egy profi megszokott mozdulatokkal és minőségi szerekkel, eszközökkel dolgozik, amivel megkönnyíti a saját dolgát. Továbbá utolérhetetlen rutinnal rendelkezik minden takarítónk, és ezzel nehéz versenybe szállni.

Hogyan lesz az Ön számára a legkönnyebb a tisztítás? Úgy, ha időpontot kér tőlünk és a takarítóink körültekintően és gyorsan elvégzik a feladatot. Mindezt kedvező áron és minőségi garanciával. Várjuk hívását!

Tündér Tisztaság

Takarítást szeretne?

Kérem adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Werbovszkyné Mák Tünde

Üzletvezető

Köszönöm! Amint lehetséges jelentkezünk!

Megosztás