Alkalmi takarítás

Valószínűleg Önnel is előfordult már, hogy hazaért a munkahelyéről és akkor szembesül azzal, ami az előző esti baráti (vagy családi) programból hátra maradt.

A reggeli kapkodás elrejtette a szeme elől a padlón lévő sáros cipőnyomokat, a mosatlan edényekkel teli mosogatót, a padlószőnyegre borult ital foltját, és azt, hogy szalad az egész ház.

Önnek azonban nem kell elfutnia otthonról, hogy segítséget kapjon. Pont az ilyen helyzetekre való az alkalmi takarítás szolgáltatásunk. Hívjon minket és rendet teremtünk a káoszból!

Mi jöhet szóba a takarítás során?

– a felületek teljes körű letisztítása (csempék, szekrények, pultok stb.)
– a szőnyegek kiporszívózása (foltok eltávolítása)
– a konyha kitakarítása (mosogatás, tűzhelytisztítás, felmosás stb.)
– a fürdőszoba és a wc fertőtlenítése (mosdók tisztítása, vízkőoldás stb.)
– padló felmosása (tisztítás, fertőtlenítés)

Ha bármit kihagytuk, tegye szóvá. Megeshet, hogy az élet kreativitása olyan helyzetet produkál, ami hirtelen nem jutott az eszünkbe. Egy dolog azonban biztos! Akármilyen fantáziadús és „szemet gyönyörködtető” koszt hord össze az adott szituáció, mi tisztába tesszük azt.

Az alkalmi takarítás során professzionálisan megoldjuk a problémát, hogy Ön azzal tölthesse a szabadidejét, amivel szeretné.

Árajánlat

Visszahívás

Megéri megszabadulni a fejfájástól?

Nem vagyunk orvosok, de mindannyian egyetértünk abban, hogy a fejfájás nem egészséges. Ha ezt a kellemetlen tünetet azért tapasztalja, mert sokkot kapott a lakás (rendetlen) állapotától, az orvosság a kezünkben van.

Ne fájjon a feje. Nem kell mindent félredobnia és stresszelnie azért, hogy kitakarítsa egy jól sikerült program „maradványait”.

Inkább lazuljon el és őrizze magában a szép emléket, a rendrakást pedig bízza ránk. Ha vendégvárás előtt áll, és ezért kellene rendbe szedni a lakást, szintén segíthetünk.

Próbálja ki minőségi szolgáltatásunkat és „csalódjunk” kellemesen. Hívjon minket és tájékozódjon az alkalmi takarítás áráról és akcióinkról.

Tündér Tisztaság

Takarítást szeretne?

Kérem adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Werbovszkyné Mák Tünde

Üzletvezető

Köszönöm! Amint lehetséges jelentkezünk!

Megosztás