Felújítás utáni takarítás

Végre lejárt a Fundamenta és összegyűlt a pénz arra, hogy új színbe öltözzenek a falak, az ütött-kopott padló helyett jöhet az új, modernebb és szebb csempe kerül a fürdőbe, és ha még futja rá, korszerűsítjük a villamoshálózatot is és/vagy a fűtési rendszert. Öröm a köbön.

Új házunk lesz! Igen, de mielőtt még élvezhetnék a részben vagy teljesen megújult otthonunk kényelmét és csodás hangulatát, hátra van még a felújítás utáni takarítás. Szeretné, hogy segítsünk?

Mire nem gondol az ember felújítás előtt?

– a nagytakarításnál is nagyobb feladat vár ránk a munkálatok befejeztével
– el kell tűntetni a munkálatokból visszamaradt nagy mennyiségű port
– a csempékről le kell kaparni a ragasztót
– a padlólapokról fel kell takarítani a rászáradt durva anyagokat
– a lecseppent festéket el kell tűntetni
– fertőtleníteni kell szinte mindent
– és még sorolhatnánk…

A felújítás jó dolog. Nagyon jó és örömteli esemény. Egészen addig, amíg módszeresen kerüljünk a felújítás utáni takarítás gondolatát.

Nem kell azonban mantrát gyártania arra az esetre, ha mégis eszébe jut. Elég, ha közli velünk a nagy esemény időpontját, és kér tőlünk egy árajánlatot. Bele fog férni a büdzsébe, ne aggódjon.

Árajánlat

Visszahívás

A költségkeret elbírja, ha profit hív

Annak is érdemes kalkulálni a felújítás utáni takarítás költségével, aki más esetben nem venné szívesen, ha mások takarítanának nála. Ez ugyanis egy extrém helyzet, és sokkal több mindenre kell odafigyelni a tisztítás során, mint a megszokott körülmények között. Sőt! Kifejezetten kemény munkának minősül.

Ha kapart valaha festéket a csempéről, tudja, miről beszélünk… Ha nem tudja, inkább ne is próbálja ki, bele ne őszüljön.

A mi idegeink bírni fogják a kiképzést. E-mailben írja meg vagy telefonon közölje velünk, milyen volumenű felújításra lehet számítani, és mi megmondjuk a baráti árat, amiért minőségi és gyors munkát kap cserébe.

Tündér Tisztaság

Takarítást szeretne?

Kérem adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Werbovszkyné Mák Tünde

Üzletvezető

Köszönöm! Amint lehetséges jelentkezünk!

Megosztás