Köszöntjük Önt!

2013 óta foglalkozunk magánlakások, üzletek, irodák és társasházak takarításával Újpesten.

Szolgáltatásaink körét folyamatosan, az igényeknek megfelelően bővítettük. Büszkék vagyunk arra, hogy az elsők között szerződött cégeknek és magánszemélyeknek kivétel nélkül a mai napig is dolgozunk.

Számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, mert nem egy-két alkalomra szeretnénk megbízást kapni, hanem a hosszútávú együttműködésben bízunk.

Ismerjük az elsődleges problémát, amely miatt nehezen szánják rá magukat ügyfeleink arra, hogy egy takarító céggel működjenek együtt.

Senki nem enged be szívesen egy idegent a lakásába vagy a munkahelyére. Ezzel a mai világban mi is így vagyunk. Éppen ezért a munkánk magas színvonala mellett megbízhatóságunkról is biztosítani szeretném Önt.

Munkatársainkkal régóta dolgozunk együtt és soha nem veszünk fel senkit csak úgy az “utcáról”. Minden munkatársunknak komoly referenciái vannak, csak megbízható ajánlásra kerülhetnek hozzánk és mindemellett első amelyet elkérünk, az erkölcsi bizonyítvány.

A takarítás egy bizalmon alapuló tevékenység. Látjuk, hogyan élnek ügyfeleink, látjuk a szennyest vagy éppen az asztalon hagyott pénzüket. A szennyest maximum kimossuk, a pénzt pedig arrébb toljuk, hogy le tudjunk alatta is törölgetni. Ön minden értékét ott találja a takarítás után is, ahol hagyta!

Munkatársaink becsületesek, megbízhatóak és munkájukra igényesek!

Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük és biztosíthatjuk megbízhatóságunkról és színvonalas, igényes munkavégzésünkről.

Üdvözlettel:

Werbovszkyné Mák Tünde
Ügyvezető

Tündér Tisztaság

Takarítást szeretne?

Kérem adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Werbovszkyné Mák Tünde

Üzletvezető

Köszönöm! Amint lehetséges jelentkezünk!

Megosztás