Irodatakarítás Újpesten

Az újpesti intézményeknél az irodatakarítás számít a legintimebb helyszínnek. Az alkalmazottak sok esetben személyes holmikat tartanak az irodájukban, és nem kezelik jól, ha a takarítás miatt egyik nap úgy lépnek be a helyiségbe, hogy nem találnak dolgokat, mert át lett rendezve pl. az asztal. Épp ezért az irodatakarítást Újpesten is meglehetősen körültekintően végezzük, és minden apró részletet egyeztetünk a munkavégzés előtt.

Mit tartalmaz nálunk az irodatakarítás?

– szemétkezelés (összeszedés, kukaürítés, elszállítás a megadott helyre) – a felületek portalanítása (asztalok, szekrények, lámpák és egyéb berendezések) – mosogatás (poharak, tányérok) – a mellékhelyiség teljes körű kitakarítása (fertőtlenítés, wc-papír és kézmosó újratöltés) – vizes blokk elemek tisztítása (mosdók, lefolyók fertőtlenítése) – padlózat tisztítás (felmosás, kárpittisztítás, szőnyeg porszívózás) – külső területek takarítása (pl. erkély és folyosó) – ablakpucolás, ajtók tisztítása, tükrök tisztára mosása – konyhai berendezések letakarítása (mikro, hűtő, tűzhely) – stb.

A fenti listát hosszasan lehetne még sorolni. Jobbnak tartjuk azonban, ha elmondja, mire vágyik, és mi megoldjuk. Rugalmasak vagyunk, ezért biztosan sikerülni fog.

Árajánlat

Visszahívás

Melyik takarító céget válassza?

Egyre több vállalkozás épül a takarításra, ami megnehezíti a döntést. Az alábbi listában felsoroljuk, mire érdemes odafigyelni, hogy jól döntsön.

Azt a céget válassza: – amelyik rendelkezik jó referenciákkal – ahol minden kérdését meg tudják válaszolni – ahol felhívják a figyelmét olyan dolgokra is, amire nem gondolt – amelyik rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez – ahol a takarítók gyors és professzionális munkát végeznek – ahol a minőség arányban van a díjazás mértékével. Mi ezeknek a feltételeknek eleget teszünk. Az irodatakarítás nálunk komoly dolog, ezért garantáljuk, hogy az igényeinek megfelelően dolgozunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és egy személyes beszélgetés keretében nézzük meg, Önnek mire van szüksége és mit ajánlunk.

Tündér Tisztaság

Takarítást szeretne?

Kérem adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Werbovszkyné Mák Tünde

Üzletvezető

Köszönöm! Amint lehetséges jelentkezünk!

Megosztás