Lépcsőház takarítás

Társasházak és panelek

Az épületek talán legsötétebb közös használatú tere a lépcsőház. De lehet akár világos is, mint pl. egy modern irodaház esetében, attól még ez az a hely, ahol mindenki megfordul. Az állandó használat miatt sokkal gyorsabban és sokkal több kosz lepi el a lépcsőket és a falakat.

A lépcsőház takarítás során teszünk arról, hogy az állandó fokozott használat ne látszódjon meg a lépcsőkön, korlátokon és a falakon.

A lépcsőház így mindig szép marad, ami kiemelten fontos, hisz minden látogató ezzel a térrel szembesül először. Fontos tehát a szakszerű, minőségi és rendszeres (akár napi többszöri) tisztítás, hogy bárki, aki az épületben jár, jó véleménnyel távozzon.

Árajánlat

Visszahívás

Milyen feladatokat látunk el lépcsőház takarítás közben?

– lépcsők seprése és felmosása
– korlátok letörlése és tisztítása
– párkányok takarítása
– közös helyek (folyosók) takarítása
– pókhálók eltávolítása a lépcsőházban
– ablaktisztítás
– bejárati ajtók letörlése és tisztítása
– a lépcsőház üvegfelületeinek lemosása
– a lift kitakarítása

A fentieket ráadásul korrekt áron kínáljuk, a munkánkra garanciát vállalunk és figyelembe vesszük a lépcsőház egyéni adottságait is

Kiváló minőség kedvező áron

A lépcsőház takarítás közben a kiválóbb hatású tisztítószereket és modern eszközöket, illetve gépeket használjuk, ezért biztosan állíthatjuk, hogy szó szerint minden rendben lesz a munkavégzés során.

Takarítóink kiváló szakemberek, megbízhatóak és felelős hozzáállással végzik el a rájuk bízott feladatokat. Mindennek tudatában garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal, melyet jó áron vállalunk.

Írjon nekünk és kérjen árajánlatot, és meglátja, az áraink magukért beszélnek.

Tündér Tisztaság

Takarítást szeretne?

Kérem adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Werbovszkyné Mák Tünde

Üzletvezető

Köszönöm! Amint lehetséges jelentkezünk!

Megosztás