Társasház takarítás

Cégünk sok éve vállal napi, heti vagy rendszeres takarítási feladatokat társas-házaknál. Büszkék vagyunk arra, hogy eddig minden partnerünk elégedett volt velünk, és sokszor ismerős nevekre hivatkozva hívtak fel minket és kértek árajánlatot.

Takarítóink minőségi tisztítószerekkel és modern takarítási eszközökkel dolgoznak, melynek eredménye a szakszerű, precíz és kifogástalan munka.

A társasház takarítás során az alábbiakat végezzük el:

– a társas külső terének rendbe hozása (járda felseprése) – a postaládák, korlátok és a villanykapcsolók tisztítása – bejárati ajtók letakarítása (portörlés, mosás, pókhálózás) – a lift gondos kitakarítása – a közös helyiségek portalanítása, tisztítószeres felmosása – a lépcsők és a lépcsőház pókhálózása, portalanítása, felmosása – a kiégett izzók cseréje – teremgarázs felporszívózása – időszaki jellegű kültéri munkák (őszi levelek gereblyézése, hó- és jégmentesítés) – a szeméttárolók kezelése és azok gondos fertőtlenítése – nagytakarítás során a nehezen hozzáférhető helyek takarítása (ablak, lámpaburák)

A fentiek csak a nagyobb feladatokat tartalmazzák. A társasház takarítás összetett munka, nagyon sok apró részfeladatot is tartalmaz, melyeket körültekintően elvégzünk. Mindezt úgy, hogy a lakók nyugalmát ne, vagy minél kevésbé zavarjuk.

Árajánlat

Visszahívás

Miért válasszon minket?

– garanciát vállalunk a munkára – sokéves tapasztalattal rendelkezünk – jók a referenciáink – rugalmasan kezeljük a problémákat – korrekt árakkal dolgozunk – minőségi szolgáltatást nyújtunk – modern tisztítószerekkel, eszközökkel és gépekkel dolgozunk – figyelembe vesszük a speciális és egyedi igényeket és alkalmazkodunk hozzájuk

Mi akkor vagyunk elégedettek, ha Ön is az. Épp ezért biztos lehet benne, hogy a társasház takarítás során minden megszabott feltételnek eleget teszünk.

Kérjen tőlünk árajánlatot és egyből láthatja, hogy a minőséget kedvező áron nyújtjuk.

Tündér Tisztaság

Takarítást szeretne?

Kérem adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

Werbovszkyné Mák Tünde

Üzletvezető

Köszönöm! Amint lehetséges jelentkezünk!

Megosztás